Lida van Velzen praktijk voor (sport)massage en therapie


STOELMASSAGE VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

STOELMASSAGE: 'IN 20 MINUTEN ALS HERBOREN'


Lijkt u dat wat: energiekere medewerkers en minder ziekteverzuim? Dan is dit mooi nieuws voor u! Een kortere of langere tijd werken onder extra druk: je kan er behoorlijk van in de kreukels gaan liggen. Vervelend genoeg voor wie het overkomt. En voor u als werkgever nog eens extra vervelend. Want hoe meer stress, hoe lager de productiviteit. Om nog maar te zwijgen van door stress veroorzaakt ziekteverzuim. Een goeie massage is dan ook niet alleen lichamelijk prettig. Ook uit bedrijfsmatig oogpunt is het bijzonder aangenaam. Massage op de werkvloer verdient zichzelf altijd direct terug.

De stoelmassage die ik verzorg, heeft daarbij een aantal extra pluspunten:

+ De massage wordt uitgevoerd op een speciale stoel, die ik zelf meebreng. Er is nauwelijks ruimte voor nodig

+ De volledige massage neemt slechts 20 minuten in beslag

+ De massage wordt over de kleding heen gegeven, zonder olie. 

Bovendien zijn de resultaten direct merkbaar. De werknemer voelt zich fitter, heeft een betere energiedoorstroming en kan meteen weer ontspannen aan de slag. Voorkom hoge kosten door uitval van personeel. Voor maar 18,50 euro per stoelmassage (excl. BTW) werken uw mensen weer optimaal. En dat is wel zo mooi!

Wilt u daar meer over weten, bel mij dan. Ik kom graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie. Een eerste kennismaking kost u niets. Maar levert u direct wel een heel goed gevoel op. 

Alle reden dus om snel te bellen met Lida van Velzen: 06 - 29 404 664! 


NATIONALE MASSAGEBON

De Nationale MassageKadobon is HET geschenk voor de feestdagen of een verjaardag.

Dit gezonde kado verrast collega, vriend(in) of familielid. Een massage geeft energie, verhoogt de weerstand en maakt spieren soepel. Een heerlijk kado om te geven en te ontvangen.

Met deze massagebon zit je weer lekker in je vel!

De Massagebon is te verkrijgen van 20 t/m 60 euro en te besteden bij de masseurs die je hier kunt vinden. De voorkant van de massagebon ziet eruit zoals onderstaande afbeelding.


De Massagebon wordt binnen 5 werkdagen bezorgd. Toetst het cijfer in van het gewenste aantal bonnen bij het betreffende bedrag. Een persoonlijke boodschap vermelden? Kijk op www.massage.nl voor meer informatie.

Maar u kunt ook een kadobon bestellen van Lida van Velzen Massage & Therapie, te besteden in haar praktijk in Noordgouwe/Schuddebeurs. 

Voor meer informatie kunt u bellen met Lida van Velzen: 06 - 29 404 664

  


FIGUUR-CORRIGERENDE LYPOSSAGE NU OOK IN SCHUDDEBEURS

Gediplomeerd masseur Lida van Velzen, geeft nu ook Lypossage massage. Een figuur corrigerende, manuele massage die de chirurgische ingreep liposuctie overbodig maakt.

Door Lypossage wordt uw figuur niet alleen gecorrigeerd, maar ook uw huid strakker en soepeler. Daarnaast wordt de doorbloeding bevorderd en verdwijnen verklevingen en afvalstoffen.


Lypossage is er voor zowel vrouwen als mannen

Het beste resultaat wordt verkregen na ongeveer 10 behandelingen van ca. 30 min. Na afloop van de massagetherapie voelt u zich stukken beter en zelfverzekerder.


Heeft u last van cellulite of zadeltassen op de heupen? Of bijvoorbeeld een slappe buik na een zwangerschap? 

Dan kan ook voor u een Lypossage behandeling zinvol zijn. Neem gerust contact op met Lida van Velzen als u meer wilt weten over figuurcorrigerende Lypossage. Of bel meteen voor een eerste afspraak in haar gloednieuwe praktijkruimte: 06 - 29 404 664. Meer informatie over Lypossage kunt u vinden op de website van Lypossage.net

Bodystyling Kit

Naast de lypossagebehandelingen kunt u ook gebruikmaken van de Lypossage Bodystyling Kit (Trimming Body Cream en Thermo Cream Cellulit)

Deze kit t.w. 89,95 helpt u de behandelingen te ondersteunen en te bevorderen. Vraagt u ernaar bij Lida van Velzen, uw therapeut.

Trimming Body Cream

Zuivert en verstevigt de huid, met extracten van paardenkastanje, klimop en kolanoot. Biologische mucopolysacchariden en algen extract vertegenwoordigen een waardevolle bron van vocht, voor een heerlijke zachte huid. 

Thermo Cream Cellulite

Deze crème stimuleert de micro-circulatie van de huid, ter bevordering van opname van deze werkzame ingrediënten - extracten van klimop, paardenkastanje, slagerbezem en kolanoot. Het helpt de vetkwabjes af te breken en de sinaasappelhuid van cellulitis te verminderen. 

Een ervaring van een cliënt

After 6 sessions of the lypomassage treatment with Lida van Velzen I noticed a difference when I tried on my favourite (old) trousers and the fit was perfect - just like when I bought them!  The appearance of my skin on the areas targeted by the treatment has, in my opinion, definitely improved. I have really enjoyed the treatment (10 sessions) and would highly recommend Lida - her professional competence and friendly relaxed manner has made the experience a real pleasure.


- Na 6 sessies lypomassage bij Lida van Velzen merkte ik een verschil toen ik mijn favoriete (oude) broek weer eens aantrok. De pasvorm was perfect, net als toen ik ze kocht! 
Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Het beoogde doel van de lypossage heeft de gebiedjes naar wens aangepakt en verbeterd naar mijn mening. 

Ik heb echt genoten van de behandelingen ( 10 sessies ) en ik kan Lida aanbevelen - haar vakbekwaamheid en vriendelijke ontspannen manier van masseren was voor mij een waar genoegen. 

Bedankt!

Janet